Necrològiques

Roser Bosch i Mollera

Va col·laborar intensament amb el grup de dones que van crear la Fundació Tutelar Fadesia

Fa uns dies ens va deixar la nostra estimada i apreciadíssima Roser Bosch (14-1-1929 / 4/12/2018), una dona que ha destacat per la seva vessant social.

Ella, inquieta, voluntariosa i servicial, col·laborà intensament amb un grup de dones que fundaren l’aleshores Associació Fadesia (Familiars Demència Senil i Alzheimer). Eren dones sensibilitzades per les demències que patien els seus familiars propers. Eren als inicis dels noranta i aquestes malalties no tenien el coneixement actual. La Roser sabia que la unió i el suport mutu eren un camí eficaç i poderós. I l’activitat de voluntariat es va ampliar a l’atenció tutelar cap a persones que patien aquestes malalties, o d’altres igualment severes, i que no tenien xarxa familiar. Hi va treballar intensament, desinteressadament.

Ella va conèixer profundament l’Alzheimer pels dos vessants, primer com a activista i protectora. I posteriorment, com a afectada, va accedir als racons més íntims de la malaltia.

Dona familiar, mare atenta i àvia desitjosa de gaudir dels nets, els teus gestos ens guien.

Descansa en pau.

(*) Fundadora i presidenta de la Fundació Tutelar Fadesia

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia