Necrològiques

Adeu, Montse de Can Prat

Amiga, vinguda de Sarrià amb arrels al barri vell de Girona

Ens ha deixat, després de temps de patiment portat amb gran serenor, ganes de viure i treballar, la Montse Fulcarà Pau, germana de la Nuri, filles de la recordada botiguera de Sarrià la Clareta, que venia i feia llenceria a mida molt coneguda a la nostra ciutat, germana de la Lita de Can Roca de la llibreria i botigueta de joguets del costat de l’Angelot.

La Montse havia treballat a diversos llocs, però on portava més de 30 anys era a la Boutique Prat del carrer Nou (per això m’he permès de posar ”Adeu, Montse de Can Prat”, que també havien tingut botiga a la Gran Via de Jaume I de Girona que en morir els pares es va tancar i varen quedar amb aquesta que ara porta el fill en Lluís, la seva senyora la Pilar i la Montse (al cel sia), la Meli i la Dolors les dependentes. Els pares d’en Lluís havien començat al rovell de l’ou del barri vell amb una botiga que es deia Can Flores i Labores, fixada tots a les nostres retines dels que som grans, fins i tot hi ha una postal de la plaça de l’Oli on surt la botiga. Ara hi ha Ceres Roura si no l’han tancada. Són botigues que han fet història. La Montse, una persona molt carinyosa i estimada, a més venia la seva precedència de Sarrià, on la seva mare vestia molta gent de Girona i tenia una gran simpatia.

Montse, gràcies per tots els anys que has fet de companyia amb la Lita cada dissabte a l’estona que tenies a la hora de dinar i tu podies, saps que tant tu com la Nuri us ha estimat amb bogeria com si fóssiu filles seves en ser soltera sous les seves nenes.

Tinc la seguretat que els teus pares et vindran a esperar i tots plegats envieu ànims a la Lita, que et trobarà a faltar, i la Nuri envia-li forces, l’altre dia encara em deia “és que ens estimem tant amb la Montse la meva germana que no t’ho pots imaginar”.

Avui et diran adeu, a les 12 del migdia, al Tanatori de Girona, on tinc la seguretat que són moltes les persones que s’acostaran per estar al costat del teu marit, fill, germana, tia amics i clients de can Prat que ella haurà servit més d’una vegada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia