Necrològiques

A reveure, Maria Teresa

Amiga de la infantesa del col·legi Cor de Maria

Maria Teresa, han passat dos mesos més o menys des que ens vas deixar en ple confinament, sense poder tenir el teu estimat marit, en Ramon, al teu costat perquè ell estava ingressat en estat greu. Te’n vas anar sola; ni la neboda, la Montse, els cunyats ni tots el que t’estimaven, pel protocol del moment, no hi van poder fer res.

En Ramon ara ja és a casa. No és fàcil sense tu, però estar envoltat dels teus records l’ajuda en el dia a dia en la teva absència. Ell sap que mai el deixaràs i et sent molt a prop. Amb l’ajuda dels germans, de la Montse i per fer quelcom per a tu t’ha preparat amb molta il·lusió un bonic homenatge (diu que s’ho mereix, i tant).

Avui dissabte, dia 11, se celebrarà el teu comiat al Tanatori de Girona a les 6 de la tarda i des d’aquestes ratlles jo també convido la gent que us vulgui acompanyar a no faltar a aquesta cita per retre un homenatge merescut a la meva amiga del col·legi, també coneguda com la Teresa dels plàstics i la fireta, que durant tants anys, junt amb la mare, venia al Mercat del Lleó. La seva mare havia estat cap de neteja de la reconeguda immobiliària Finques Cànovas, on tu també l’havies acompanyat.

Maria Teresa, tu no hi ets, però et sentim molt a prop i demà vull que sentis que, de cor, estic al teu costat. Descansa en pau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia