Necrològiques

T’estimem, Marcel

Us comuniquem des de la més profunda tristesa i desolació que divendres en Marcel ens va deixar després de moltes setmanes lluitant amb totes les forces. Ens inunden els records i tots els moments viscuts durant 30 anys. En Marcel hi va ser des del primer dia, quan vam arrencar aquesta aventura, i en poc temps es va convertir en un pilar imprescindible del restaurant i també va passar a formar part de la família. Tots sou testimonis de la seva bonhomia, saber fer i simpatia i molts us el vau començar a estimar fa molts anys i ja no ho vau deixar de fer mai.

El seu record hi serà sempre. La Crosa sense ell no serà el mateix, però el seu llegat és tan sòlid que no s’esborrarà mai. Professional com pocs, era un referent de com fer bé les coses i va excel·lir sempre en el tracte amb el client. Afable, galant i bromista, sempre aconseguia conèixer al detall els clients i respondre amb precisió les exigències que implica treballar al servei de la gent. El seu secret era estimar l’ofici, i ho feia d’una manera pura i honesta. Quan aconsegueixes treballar tres dècades en un restaurant, de la manera que ell ho va fer, tots els elogis queden curts, de la mateixa manera que ens costa trobar les paraules per descriure el buit que deixa.

Ell representava de manera precisa el que significa ser cambrer. Era detallista i tenia una capacitat gairebé innata per conèixer les particularitats de la clientela. Si molts us sentiu La Crosa com casa vostra, molta part de culpa la va tenir en Marcel. De fet, quan ell no hi era perquè tenia vacances, o per qualsevol imprevist, de seguida ens preguntàveu per ell. “Que no hi és, en Marcel?”, ens dèieu molts de vosaltres. A partir d’ara no hi serà, però en el fons hi serà sempre, perquè el seu record és inesborrable.

Marcel, allà on siguis, descansa en pau. T’estimem i no t’oblidarem mai.

(*) Restaurant La Crosa

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia