Necrològiques

Mor Quimet Clarà, expolític guixolenc

Va ser un popular restaurador molt implicat en el teixit associatiu de la comarca

Joaquim Clarà Estanyol, exregidor de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols fins al 2019, va morir abans-d’ahir mentre era de vacances. Quimet Clarà, que tenia 69 anys, va ser un membre clau de l’equip de CiU, que va liderar Joan Alfons Albó, on va ser regidor de Comerç i Turisme. En la darrera etapa va militar a MÉS SFG.

Clarà va ser un personatge molt implicat en el teixit associatiu de la comarca: va formar part de l’Associació Turística Guixolenca, l’Associació de Restaurants Ganxons i de la Vall d’Aro i la Cuina de l’Empordanet, entre d’altres. En Quimet era ganxó absolut, amb tot el que implica aquest concepte. Murri, llest, espavilat i enormement divertit. Va dedicar gran part de la seva vida a servir les persones, des del món empresarial i la política. El seu tarannà i la seva activitat pública el van convertir en una figura popular a la Vall d’Aro. Durant anys va dirigir un restaurant emblemàtic de Sant Feliu, Can Salvi, que va tancar la tardor de l’any 2016. Els últims estius col·laborava en el quiosc Cavall Bernat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia