Necrològiques

Rafael Vila Bové

Secretari general de l’associació Amics de la Unesco de Girona

El dissabte 6 de novembre ens va deixar Rafael Vila Bové, secretari general de l’associació Amics de la Unesco de Girona.

Era membre de l’associació des de feia més de quinze anys, des que es va jubilar de la seva tasca professional com a enginyer industrial.

Des del primer dia, en Rafael es va implicar en l’activitat de l’associació i sobretot en tota l’acció que hem dut a terme a l’entorn del patrimoni industrial des del 2006. Justament el dia 28 d’octubre, quan vam acabar la darrera sessió de les jornades biennals sobre societat industrial, de les quals era el coordinador, va respirar alleujat i satisfet d’haver aconseguit fer-les.

En Rafael era una persona de tracte exquisit, de paraula mesurada i assenyada, molt curós en tot el que planificava, un home sensible i generós i, per damunt de tot, una persona compromesa.

En Rafael era creient i de ben segur que ell coneixia les paraules de sant Agustí: “No ens entristim pel fet d’haver-los perdut, alegrem-nos pel fet d’haver-los tingut.” Per a l’associació Amics de la Unesco de Girona realment ha estat un goig “haver-lo tingut” en el sentit d’haver compartit projectes i realitats, d’haver pogut escoltar els seus consells tan plens de saviesa i serenor. Des del mateix moment que vam conèixer la trista notícia l’hem començat a trobar a faltar.

Rafael, descansa en pau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia