Necrològiques

Ens ha deixat en Francisco Molina Mejías, ‘Caracas’

Francisco Molina Mejías, conegut per tothom com en Caracas, va néixer el 18 de juliol del 1948 a Granada, a les coves del Sacromonte. Al cap de poc de néixer ell, els pares van emigrar cap a Veneçuela, on va cursar els seus estudis amb els salesians, dels quals encara tenia vívids records.

Quan només tenia tretze anys va arribar a Bordils, on era l’únic que parlava castellà i va descobrir que aquí encara teníem un entorn rural en tots els sentits. Va quedar sorprès de tots els costums i maneres de viure que teníem, però es va adaptar al poble i a la gent, estimant aquesta terra com si fos pròpia.

Aquí va treballar amb el seu pare com a cadiraire durant molts anys. Sempre ha tingut balca a casa fins a la seva jubilació i encara una mica més enllà.

La seva feina li va permetre conèixer gent d’arreu i ser molt estimat per tothom.

Va conèixer la Consol en un ball de Flaçà que sovintejava tota la joventut de l’època. D’aquest amor en són fruit la Mari Carmen, en Salvador i en Manel.

La família s’ha ampliat amb molts nets que són la Clàudia, l’Anna, la Carla, l’Arnau i la Laia. Tots ells han estat amb el seu avi fins al darrer moment.

En Francisco ha estat un gran pare i avi que ha acompanyat tota la família en totes les etapes de la seva vida amb el gran carisma que el caracteritzava.

Al llarg de la seva vida va tenir moltes aficions, com ara la pesca, la caça i els animals, i el riu era la seva gran passió.

Després d’una trajectòria professional variada es va jubilar i va dedicar-se a altres ocupacions com tenir cura dels nets, del seu hort, fer llenya, anar en bicicleta, buscar espàrrecs... ja que sempre havia estat una persona molt activa. Havia col·laborat amb l’escola i amb diverses exposicions dels oficis antics sempre que se li va demanar, perquè no tenia un no per a ningú.

La seva actitud davant la malaltia va ser admirable. Va lluitar contra la metàstasi amb coratge fins al final.

Tots els seus coneguts i familiars el recordarem com un gran lluitador, i el trobarem molt a faltar. Ja li vam poder agrair en vida tot el que havia fet per nosaltres. Que descansi en pau i se senti molt orgullós de tot el seu llegat així com nosaltres estem orgullosos d’haver compartit la vida amb ell.

Caracas va morir abans-d’ahir, dia 29 de març, a l’edat de 74 anys. La cerimònia exequial se celebrarà avui, dia 31, a 2/4 de 7 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia