Necrològiques

A reveure, Francesc García

Un bon home

Senyor Francesc, la nostra relació ha estat màgica.

Francesc García va treballar trenta anys a Telefónica i després va fer alguna feina de comptable. I tenia una afició: pintar i dibuixar. Ell guardava els escrits que jo faig al diari en una carpeta i fa dos anys li va fer il·lusió fer-me un retrat com a primera dona pendonista de la Confraria de Jesús Crucificat Manaies de Girona perquè fos el cartell de l’any. La junta no li’l va acceptar. Per sorpresa vaig veure el quadre en el butlletí i li vaig mostrar el meu agraïment.

A partir de llavors hem mantingut una relació ben estreta, ens preocupàvem l’un per l’altre. Més tard em va voler fer un quadre, gairebé en secret, i en veure que la salut li empitjorava va voler fer-lo emmarcar i va demanar que me’l portessin.

Abans-d’ahir, dijous, dia 31 d’agost, va tancar els ulls amb molta pau al costat de la Carmen. Jo li dic gràcies per la seva generositat amb tothom i sobretot pel seu homenatge amb aquest quadre.

La cerimònia per en Francesc García se celebrarà avui, dissabte, dia 2 de setembre, a les 3 h de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

A reveure fins al cel.

Descansi en Pau.

*Filla dels fundadors de la desapareguda Granja Mora de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia