Necrològiques

María Luisa Goicoechea

Professora de dibuix i pintura

María Luisa Goicoechea va néixer l'any 1917 a Barcelona, tot i que la seva procedència era navarresa, concretament de Lizarra, com tota la seva família.

Acabada la llicenciatura en Belles arts a Madrid, va fer les oposicions per càtedra de dibuix i pintura, i l'any 1947 es va traslladar a Girona. Allà va començar a impartir classes de dibuix i pintura a l'únic institut de la ciutat, l'institut Jaume Vicens Vives, aleshores situat al carrer de la Força i, després, al nou emplaçament del centre. María Luisa Goicoechea va ensenyar-hi fins a la seva jubilació, a mitjan dels anys 80.

El que en un principi havia de ser un trasllat provisional a la capital gironina es va convertir en la seva llar definitiva, on es va casar amb Antoni Poch i Hugas i va formar la seva família.

La cerimònia exequial se celebrarà avui, dia 17, a 2/4 de 4 de la tarda, a l'església parroquial de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.