Necrològiques

Joan Cuscó i Clavera

Empresari sadurninenc, era una de les principals figures del sector vitivinícola estatal

L'empresari sadurninenc Joan Cuscó i Clavera, que va ser gerent de diversos cellers catalans i expresident de FIVIN, va morir ahir a l'edat de 82 anys.

Cuscó era una de les grans figures del sector vitivinícola estatal. Va ser gerent de Segura Viudas (en temps dels germans Segura i també durant l'etapa de Rumasa) i posteriorment de les caves Vilarnau de Sant Sadurní d'Anoia.

A més, Joan Cuscó també va ser president fins al 2006 de la Fundació per a la Investigació del Vi i Nutrició (FIVIN), institució dedicada a la investigació i promoció del consum moderat de vi, i director de la Fira Tècnica de la Vinya, el Vi i el Cava de Vilafranca del Penedès.

FIVIN va lamentar ahir en un comunicat la pèrdua de Joan Cuscó, “una de les principals figures del sector vinícola espanyol”.

Les exèquies se celebraran avui dimarts, dia 15 de març, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Sant Sadurní d'Anoia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.