Necrològiques

En record de Jordi Sureda i Tell

La mort de Jordi Sureda i Tell ens ha agafat a tots per sorpresa. En Jordi era un home ple de vitalitat i ganes de viure. Enamorat de l'Escala i del país, en Jordi era per sobre de tot un home bo, un lluitador que havia treballat fort al llarg de la seva vida. En Jordi tenia mols amics a l'Escala, unes amistats forjades al llarg dels anys, d'aquelles que neixen a l'escola i no es perden mai més, encara que la vida ens hagi portat a cadascú per camins diferents.

Durant molts anys ens hem trobat per recordar aquells escenaris comuns de la nostra infantesa. Els records de l'escola, els escenaris dels nostres jocs lligats indefectiblement al mar, les anècdotes lligades al futbol amateur, l'arribada del turisme, etc.

Amb en Jordi se'n va una part de tots nosaltres perquè era un escalenc de soca-rel, un empordanès que responia com ningú al tòpic del seny i la rauxa. Un home de profundes conviccions catalanistes.

Vull expressar el meu condol a la Rosa, la seva vídua, els seus fills i els seus néts.

El trobarem a faltar.

(*) Estanis Puig és alcalde de l'Escala

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.