Necrològiques

Et recordarem, Pere

La vida ens regala moltes coses però, alhora, ens en treu d'altres que deixen buits que mai es tornaran omplir. Fa poc que hem viscut un d'aquests moments pels quals mai estem preparats per afrontar.

Davant la pèrdua d'un company, t'adones de tot el que hem viscut plegats i de la quantitat de coses que junts hem après. La quotidianitat, sovint, fa que no acabem de manifestar la importància i les qualitats de les persones que ens envolten. Ara que ja no tenim en Pere Font entre nosaltres, és el moment de fer palès tot el que ens ha aportat al llarg d'aquests anys de coneixença.

Difícil era no acabar sent amic d'ell. En els primers contactes, podies parlar de temes professionals, de com es faria un projecte o d'infinitat de temes més. Amb el pas del temps ens vam adonar que mai tenia un no per a ningú, que es deixava aconsellar, t'escoltava i et feia sentir bé. La seva rialla, el seu entusiasme i la passió per la seva feina feia que confiéssim plenament en ell. A poc a poc i sense que ens n'adonéssim, vam descobrir que tot i ser una relació professional, s'havia creat un vincle d'amistat.

En Pere Font ens ha deixat mostres del seu bon fer i obres que ens el recordaran. Gran coneixedor del municipi, el podíem trobar en qualsevol moment al lloc més insospitat, ja fos col·laborant amb alguna entitat o realitzant una obra particular. Implicat i preocupat, sempre patia perquè l'obra quedés perfecta i a gust del client.

Trobarem a faltar veure'l passar sobre la seva màquina per les nostres carreteres, com si fos part del paisatge. També se'ns farà difícil passar pel davant de la benzinera, al capvespre, i no veure'l omplint de gasoil la seva màquina, com feia cada dia.

Ara que en Pere Font no és entre nosaltres, ens adonem de la seva
vàlua i l'estima que li teníem. Tot i el buit que deixa, els veïns del municipi de Sant Gregori som conscients de
la sort que hem tingut d'haver-lo conegut.

Descansa en pau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia