Necrològiques

Jaume Esteba Sala

Exalcalde d'Anglès

Jaume Esteba Sala, que va ser l'últim alcalde d'Anglès del període franquista, va morir ahir, dia 8 de gener, a l'edat de 97 anys.

Nascut a Anglès el 14 de juliol del 1918, va ser regidor de l'Ajuntament des del 1967 fins al 1971 i alcalde des del 1971 fins al 1976. Durant el seu mandat es van inaugurar les escoles d'ensenyament general bàsic i la piscina municipal. També es va portar l'aigua potable a tot el poble mitjançant la instal·lació de tota la xarxa de distribució i la construcció d'un gran dipòsit. A més, es va renovar el clavegueram del poble i es van asfaltar diversos carrers, com ara el de la Verneda, el del Nord o el de Ponent, entre d'altres.

Casat amb Joana Sadurní Garrigolas i pare de dos fills, Mariàngels i Miquel, la cerimònia exequial se celebrarà avui dissabte, dia 9 de gener del 2016, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Sant Miquel d'Anglès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia