Necrològiques

Pere Pagès Garcia

Fundador d'Assessoria Pagès, estava molt implicat en la vida social banyolina

Pere Pagès Garcia, fundador d'Assessoria Pagès i persona molt vinculada al teixit associatiu banyolí, va morir ahir dimarts, dia 3 de maig, a l'edat de 90 anys.

Nascut a Lloret de Mar el dia 24 de maig del 1925, va obtenir el títol de graduat social a l'Escola Social de Barcelona, i ho va fer després d'aconseguir la màxima qualificació en la tesi final. Fundador d'Assessoria Pagès el 1977, al llarg de la seva trajectòria professional va desenvolupar diverses tasques relacionades amb el món jurídic, especialment del dret laboral i de la Seguretat Social, com ara agent d'assegurances i gestor administratiu. També va ser delegat provincial a Girona del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona durant vuit anys i va presentar un programa de ràdio a l'emissora La Veu de Girona, en el qual informava sobre temes agrícoles i de la Seguretat Social.

Més enllà de l'àmbit professional, va participar activament en els àmbits sociocultural i esportiu banyolins: va ser vicepresident del Club Esportiu Banyoles, membre i president del Club Rotary de Banyoles, membre de la colla sardanista Mimosa, a la dècada dels quaranta, i actor de la companyia de teatre banyolina Teatre i Art.

Vidu de Jovita Heras Ros i pare de tres fills, Eugènia, Isabel i Xavier, avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, se celebrarà una cerimònia religiosa de comiat a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia