Política

Dimiteix el portaveu socialista a la Diputació d'Alacant pel “cas Brugal”

La direcció del PSPV-PSOE suspèn Antonio Amorós de militància

El ja exportaveu defèn que no està imputat pel jutjat que investiga la concessió de la gestió del fem al Baix Segura

El portaveu del PSPV-PSOE en la Diputació d'Alacant, Antonio Amorós, ha decidit renunciar al càrrec en transcendir que el seu nom figura almenys en una conversa enregistrada per la policia dins de la investigació del cas Brugal.

A diferència del president de la Diputació, José Joaquín Ripoll, i l'alcaldessa d'Oriola, Mónica Lorente, tots dos del PP, Amorós defén que no ha sigut imputat pel jutge, encara que algunes informacions apunten que sí que ho està. “No tinc cap comunicació de cap jutjat que m'incloga en les investigacions en què sí que està implicat Ripoll”, ha declarat.

El diari El País publica hui un fragment d'una conversa recollida pel sumari entre l'empresari Ángel Fenoll —aquest sí que hi està imputat— amb un intermediari de la trama en què el primer diu, en al·lusió a Amorós,: “Sí, sí que volia tocar més diners”.

La direcció nacional del PSPV-PSOE ha decidit suspendre cautelarment Amorós fins que s'aclarisca la vinculació de l'exportaveu a la trama.

Amorós no renunciarà a la seua acta de diputat provincial ni a la de regidor d'Elx. María Teresa Carbonell, tinent d'alcalde de Xixona el substituirà com a portaveu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.