Cultura

Porrera enregistra un dels primers lip dub en 3D del món

Una cançó del grup Obrint Pas és el fil conductor del vídeo musical

Els habitants de Porrera i del Priorat han estat els protagonistes del nou vídeo musical del grup Obrint Pas amb la cançó La Flama.

El vídeo, que ha estat enregistrat per TV3, és un dels primers lip dub en 3D del món.

Un lip dub és un tipus de vídeo musical rodat en un sol pla seqüència, i que combina la sincronització labial dels protagonistes amb la lletra de la cançó. Els participants canten un tros de la cançó fins que són substituïts per un altre participant que continua i així successivament, fins al final de la cançó.

El Lip dub d'Obrint Pas està protagonitzat en primer terme per 200 persones del poble de Porrera i al tram final del recorregut si ha afegit gent de tota la comarca del Priorat i també els membres del grup.

A més, el vídeo ha comptat amb la presència de cares conegudes del món de la música i la televisió com Lluís Llach, Tomàs Molina, Feliu Ventura i Miquel Gil.

La iniciativa ha estat de l'Associació Lo Cirerer de Porrera que, segons expliquen, han volgut promoure “el desenvolupament comunitari, la dinamització local i la visibilització del teixit social de la comarca”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.