El lector escriu

Carta del dia

No caiguem en els mateixos errors

La polèmica que es viu a Mataró en relació amb la ubicació d'un centre residencial d'acció educativa (CRAE) em porta a reflexionar sobre la necessitat que els ciutadans no caiguem en els mateixos errors que comet la nostra administració, i que sovint denunciem. Els prejudicis (i, per tant, judicis sense cap garantia), la presumpció de culpabilitat sense cap prova, les males formes... són actituds que molts denunciem en els nostres serveis de protecció de menors. No caiguem, com a ciutadans, en els mateixos errors. Em sorprèn, per exemple, l'enrenou muntat per aquesta notícia, quan paral·lelament es fa pública una condemna a la Generalitat d'un milió d'euros per negligències molt greus en la protecció de menors. I no és una sentència única.

Moltes coses han de canviar en aquesta administració. No repetim errors. Ja s'ha fet un dany irreparable a moltes persones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a