Política

lluc salellas

periodista i politòleg

Salellas: "El vent de l'esquerra és positiu, ve per quedar-se i fer una societat més justa"

  • VÍDEO: Entrevista a Lluc Salellas. jcodol

El periodista i politòleg Lluc Salellas, membre del secretariat nacional de la CUP i regidor a l'Ajuntament de Girona, ha visitat aquest dijous L'illa de Robinson d'El Punt Avui TV. Al seu darrer llibre, "No t'espanti aquest vent", reflexiona sobre els reptes polítics i econòmics que té l'esquerra, amb autocrítica però alhora una mirada de futur "que més enllà de sigles pugui ser realment útil, funcional i aconsegueixi la transformació social". Salellas ha explicat que a l'hora d'escriure el que és el seu segon llibre partia d'"intentar fer entendre a gent que potser no s'ha plantejat que és d'esquerres, que és d'esquerres" i que això el pot fer posar a treballar en diversos col·lectius o fins i tot militar en un partit polític. "Tenim ganes de renovar una esquerra que a vegades s'ha presentat com quelcom perillós però que, en realitat, és tot elcontrari: un vent positiu per intentar que la societat sigui més justa i la gent hi visqui amb més felicitat. "

Sobre la CUP, Salellas ha assegurat que al nou secretariat hi ha bona entesa i que "està treballant colze a colze amb el grup parlamentari per portar el país cap a una independència que serveixi per fer-lo més just, ecològicament més sostenible i un lloc millor per viure-hi". L'entrevista a Lluc Salellas s'emetrà aquest dijous a les 21.15 h a El Punt Avui TV.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia