Política

Chacón està satisfeta amb la sentència del TC

La ministra i dirigent del PSC anuncia que no anirà a la manifestació

La ministra de Defensa, Carme Chacón, es va declarar ahir literalment “satisfeta” amb la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut i va confessar que no anirà a la concentració convocada el pròxim 10 de juliol per Òmnium Cultural. Així ho va posar de manifest la titular de Defensa en declaracions als periodistes després de visitar el centre de transfusions de l'Hospital Militar Gómez Ulla. “Estic satisfeta amb la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut de Catalunya”, va afirmar Chacón, que va subratllar que el TC ha deixat clar que l'Estatut és “majoritàriament constitucional”. Després d'assenyalar que “les coses s'han de posar en perspectiva”, Chacón va insistir que “després de tant d'atac i pressió del PP, el Tribunal Constitucional obre el teló i l'Estatut és molt majoritàriament constitucional”. En aquest sentit, la ministra va dir que “hi ha triomfs clars” després que el PP “ataqués per terra, mar i aire l'Estatut”.

“No hi aniré. Aquest dia tinc un compromís”, va respondre la ministra als periodistes, excusant la seva presència a la marxa contra la sentència del TC a l'Estatut.

En termes semblants es va expressar el ministre de Foment, José Blanco, que va apuntar que la sentència del TC sobre l'Estatut li atorga legitimitat “en la seva immensa majoria” i suposa “un cop en tota regla” per al president del PP, Mariano Rajoy. Blanco va declinar analitzar la reacció que estan fent els partits a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia