Política

Ernest Benach: “El 'mea culpa' de Zapatero no és creïble”

El president del Parlament de Catalunya recorda que després d'unes bones paraules del líder del PSOE ha vingut una retallada en obra pública sense precedents

El republicà Ernest Benach, president del Parlament, retreu a José Luis Rodríguez Zapatero, president del govern espanyol, que vingui a Catalunya amb bones paraules just després de l'anunci de grans retallades en l'obra pública.

A més, acusa al PSC de manca de valentia per la seva submissió al PSOE després del missatge que al seu parer dóna la ciutadania en la macromanifestació del 10J a. El dirigent ha fet aquestes manifestacions en l'espai L'entrevista de Catalunya Informació.

Benach ha dit que el “mea culpa” de Zapatero ja “no és creïble... Ens n'ha fet tantes!”. El president ha reblat que a la sentència de l'Estatut s'hi ha afegit una retallada sense precedents en infraestructures bàsiques al Principat. “La crisi sembla que a nosaltres en afecta més... Al final sempre paguem els mateixos”.

Per Benach, Zapatero encara “no ha entès res. Què vol dir que s'hi deixarà la pell? No ho ha fet fins ara?”.

Tanmateix, sobre la retallada en obres públiques considera que pot ser un càstig a Catalunya

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia