Política

Imputen l'alcaldessa d'Oriola per l'escàndol de la gestió del fem

L'exalcalde Medina també figura entre els nous imputats del “cas Brugal”

L'alcaldessa d'Oriola, Mónica Lorente (PP), és el personatge més rellevant dels 39 nous imputats pel jutge que instrueix el cas Brugal, que investiga la concessió de la gestió del fem al Baix Segura, segon informa el diari El País.

Entre els imputats també figura l'exalcalde de la localitat i antecessor de Lorente, José Manuel Medina, igualment del PP i diversos regidors i exregidors de l'Ajuntament d'Oriola, incloent-hi un exsocialista, Francisco García Ortuño, expulsat del PSPV-PSOE durant la passada legislatura.

El cas Brugal es va reactivar al juliol amb la detenció d'onze persones, entre les quals hi havia el president de la Diputació d'Alacant, José Joaquín Ripoll, que va ser imputat pels presumptes delictes de suborn, frau, tràfic d'influències, revelació de secrets i activitat prohibida a funcionaris, tots aquests relacionats amb irregularitats en la concessió del pla de tractament de residus a la comarca del Baix Segura.

En aquella operació policial també es va detindre Enrique Ortiz, l'empresari beneficiat amb l'adjudicació del pla comarcal de residus i màxim accionista de l'Hèrcules CF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.