Política

L'exconseller i diputat Salvador Milà defensarà la consulta d'Arenys davant la jutge

Com a advocat, acompanyarà l'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra, citat al jutjat aquest dilluns

L'exconseller de Medi Ambient, diputat d'ICV-EUiA i advocat Salvador Milà defensarà la legalitat i legitimitat de la consulta d'autodeterminació d'Arenys de Munt davant de la jutge que porta el cas.

Milà acompanyarà l'alcalde d'Arenys, Carles Móra, a la compareixença al jutjat contenciós administratiu número 14 de Barcelona, on també ha de comparèixer l'advocat de l'Estat, ja que la jutge vol escoltar les dues parts. Malgrat que ja ha decidit una anul·lació cautelar de l'acord de ple del 4 de juny, segons el qual l'Ajuntament cedia una sala per al referèndum simbòlic organitzat pel Moviment Areyenc per l'Autodeterminació (MAPA), la magistrada vol sentir els arguments de les dues parts, ja que de moment només té la versió de l'Advocacia estatal, manifestada en el recurs en què demanava la suspensió de l'acord municipal.

D'entrada, la jutge Emilia Giménez Yuste va admetre en la seva interlocutòria les observacions de l'advocat de l'Estat segons les quals l'Ajuntament "s'ha extralimitat en les competències".

El bufet d'advocats de Milà ja havia assessorat a l'Ajuntament d'Arenys de Munt en altres ocasions.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.