Política

Artur Mas diu que només retallaria els càrrecs de confiança

El president de CiU desmenteix haver afirmat que reduiria un 25% dels funcionaris

El president de CiU, Artur Mas, ha puntualitzat avui que mai no ha dit que retallaria una quarta part dels funcionaris sinó que només vol reduir “un 20 o un 25 per cent dels càrrecs de confiança” perquè suposa “aparell creat a dit que no es pot mantenir des de l'austeritat”.

El candidat convergent ha replicat així les afirmacions fetes aquests dimarts des de les files socialistes en què s'assegurava que el líder convergent volia prescindir de treballadors de l'administració catalana. Mas, que ha lamentat “les falsedats del PSC”, ha dit que el partit té l'obligació d'aplicar mesures d'austeritat a les administracions.

El president de CiU ha fet aquestes declaracions aquesta tarda des de Tarragona, on ha assistit a la processó de la festivitat de Santa Tecla. Han acompanyat el líder convergent, la cap de llista de la formació a les eleccions municipals del 2011, Victòria Forns, i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet.

En el context de les eleccions catalanes, el líder de la federació nacionalista ha destacat la solidesa de les llistes per Tarragona, amb Poblet, “un perfil de primer nivell al capdavant”, i s'ha mostrat confiat que aquest cabal polític “ajudarà decisivament a les comarques de Tarragona al canvi a Catalunya”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.