Política

García Albiol declararà davant del fiscal pels díptics contra la immigració

En els fullets repartits a Badalona es vincula inseguretat i immigració i hi apareix una fotografia amb la llegenda “No volem romanesos”

El fiscal especial per delictes d'odi i discriminació l'ha citat per la denúncia presentada per ICV

El president del PP de Badalona, Xavier García Albiol, declararà aquest dimecres davant la Fiscalia pels fullets repartits a la ciutat on es vinculava inseguretat i immigració i hi apareixia una fotografia amb la llegenda “No volem romanesos”.

El fiscal especial per delictes d'odi i discriminació l'ha citat dins de la investigació oberta per la denúncia presentada per ICV.

La denúncia es complementa amb un informe de la Generalitat, que assenyala que els que provoquin discriminació o odi per motius racistes poden ser condemnats a penes d'entre un i tres anys de presó, segons ha avançat Catalunya Ràdio.

Els díptics van desencadenar l'abril les crítiques de les principals entitats socials a Catalunya, així com del govern i diverses formacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.