Política

Carmen de Mairena avisa: “Montilla, et farem papilla”

La CORI promet en una conferència a la UPF “cardòdroms”, equipaments públics per a joves per poder practicar sexe

Una altra de les idees més aplaudides pels estudiants és la implantació d'”horts ecològics”, plantacions de marihuana en rotondes i descampats

La popular transsexual catalana i número dos de la llista de Barcelona per la CORI a les eleccions, Carmen de Mairena, ha llançat el seu programa aquest dijous amb un avís a l'actual president: “Montilla, et farem papilla”.

De Mairena ha estat aclamada per centenars d'estudiants en una conferència a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona, on ha comparegut juntament amb el líder de la CORI, Ariel Santamaría, regidor a Reus (que assisteix als plens vestit d'Elvis Presley), i altres membres del partit.

La CORI promet, entre altres propostes “juantxis”, col·locar ventiladors gegants a Lleida per desfer la boira, recuperar la figura de les majorets als ajuntaments, que els Mossos portin barretina, enviar una missió a Mart plena de productes catalans i construir aeroports per a ovnis per si els extraterrestres volen visitar Catalunya.

Però per sobre de tot, la proposta “estrella” són els “cardòdroms”, equipaments públics per a joves per poder practicar sexe sense les incomoditats del cotxe i “sense haver d'anar a ca la sogra”, ha apuntat Santamaría.

Una altra de les propostes més aplaudides pels estudiants és la implantació d'”horts ecològics”, plantacions de marihuana en rotondes i descampats.

La CORI també proposa que el porno català deixi de ser minoritari, l'organització d'unes “olimpíades de bar”, amb competicions de billar, futbolí i cartes i que el barri xinès sigui declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

De Mairena ha escoltat amb atenció el programa i ha afegit: “Com que sóc una dona madura m'he posat al cony un pany”, o “Visca Tarragona, que em deixa la figa com una mona”.

Quan li han preguntat per Franco ha dit que és “el fill de puta més gran que he conegut”, i ha recordat els temps en què els homosexuals anaven a la presó. “En democràcia fem el que ens dóna la gana”, ha remarcat.

En aquesta línia, De Mairena ha mostrat els seus pits dues vegades i el seu company, De Santamaría, s'ha llançat amb un nu integral, i després ha proclamat ser “més transparent” que el seu contrincant Albert Rivera.

Abans de finalitzar l'acte, els membres de la CORI han entonat l'himne que portarien al Parlament si guanyessin les eleccions: Els Segadors “juantxis”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.