Política

ICV-EUiA veu la supressió de la setmana blanca com un acte de “revenja” vers el tripartit

Camats creu que modificar les vacances del febrer és un fet “inaudit” quan només falta un mes i mig perquè es dugui a terme

Considera l'executiu de Mas com el “més ideològic dels darrers anys”

La portaveu del grup parlamentari d'ICV-EUiA, Dolors Camats, ha mostrat la seva preocupació pel que creu una actitud de “revenja” de l'actual govern vers el tripartit. Ha comentat que l'actual executiu és el “més ideològic dels darrers anys” i que això s'està revelant amb “mesures pensades més des de la revenja que des del rigor”.

Entre els exemples que ha posat, ha fet menció de la intenció d'Ensenyament de suprimir, si els centres ho consideren convenient, la “setmana blanca” a les escoles, que es fa al febrer. Un fet que considera “inaudit” quan només falta un mes i mig perquè es dugui a terme.

Camats, a més, ha mostrat la seva sorpresa pel fet que es reobri el debat per la presència de càmeres de vídeo a les comissaries dels Mossos d'Esquadra.

Per tot això, és de la opinió que les primeres propostes que s'estan anunciat responen més a “desfer el que ha fet l'anterior govern” que no pas a mirar “pel el benestar de les persones”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.