Política

JORDI CAMPS

CANDIDAT PER CONVERGÈNCIA I UNIÓ A VIDRERES

“A Vidreres cal un canvi radical”

sense ingerències

Ha tingut llibertat total per fer la llista

Diu que el poble haurà de treballar fort per poder remuntar el llegat actual

Del poble.
Enginyer de comunicacions que fa quatre anys es va presentar per Gent del Poble, ha trobat el seu espai natural en ser nomenat cap de llista per Convergència i Unió, ja que des de l'any 2003 és militant de la Joventut Nacionalista de Catalunya.

Aquests quatre anys a l'Ajuntament hi ha hagut la ruptura de dos pactes i un govern en minoria. Com valora aquest mandat?

Des del nostre punt de vista, l'actual equip de govern ha estat el pitjor dels 32 anys de democràcia. A part dels dos pactes trencats, s'ha fet molt poc en positiu i sort n'hi ha hagut dels plans de Zapatero, ja que gràcies a ells s'ha pogut construir alguna cosa al municipi. S'han pres decisions desafortunades. No deixa de ser una llàstima que, en temps de crisi, no s'hagi cregut en la capacitat dels nostres industrials i, segons fonts de tècnics municipals, aquest govern, s'hagi gastat més de 250.000 euros en estudis de tota mena que no serviran per a res. Creiem que no s'ha treballat ni coherentment ni amb il·lusió, i ara la gent del poble demana cares noves, idees noves, iniciatives, un canvi en la manera de gestionar el municipi.

En el mandat anterior es va presentar per Gent del Poble, ara ho fa per CiU. Ha tingut problemes per quadrar la llista?

Sóc militant de les JNC des del 2003, l'octubre del 2010 els comitès locals de CDC i UDC em van escollir per encapçalar el nou projecte i em van donar una llibertat total. No hi ha hagut ni problemes ni ingerències. Presentem una candidatura totalment renovada, il·lusionada, forta, equilibrada, que aposta pel treball fort i per recuperar l'economia, la qualitat de vida i l'autoestima del nostre municipi.

Quina proposta fan per integrar plenament les urbanitzacions al poble?

S'ha d'anar cap a aquesta direcció, per aconseguir-ho tenim clar que hem de dur a terme les polítiques, siguin econòmiques o socials, perquè la integració sigui total. En el nostre programa recollim que cal dotar les urbanitzacions de serveis i afrontar-ne el manteniment, actuant sempre amb judici, mesura, sentit comú i d'acord amb les possibilitats econòmiques adients als temps que ens ha tocat viure.

Què proposa per afrontar la crisi a Vidreres?

Rellançar Vidreres és un dels objectius principals d'un programa pensat per contrarestar la falta d'iniciatives de l'actual equip de govern, que ha portat el nostre municipi a una situació socioeconòmica realment lamentable. Tenim clar que per aconseguir-ho haurem de treballar fort, cal un canvi radical, implicar les persones i saber que entre tots podem aconseguir-ho.

El pla de Vidreres està prou protegit i valorat?

Treballarem per evitar l'especulació que s'ha donat en els darrers anys al pla de Vidreres. Sabem que el poble necessita feina i progrés però no ens agrada la situació que ocupa actualment la previsió física del pla d'activitats, que va vinculat a la preservació física d'un espai que no està prou protegit.

Com serà la política de pactes?

Aquesta contesa, la clarificació de llistes i propostes beneficiarà l'espectre electoral, i és per això que diem que encara és prematur parlar de pactes. Inicialment no descartem res. S'hauran de veure les llistes, les persones, les actituds, els programes, les propostes i la predisposició que, per portar el canvi a Vidreres, tinguin les diferents forces. Cal esperar els resultats i després buscar vies d'acord.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a