Política

mataró

Baron fa campanya amb els amics de Facebook

El candidat del PSC congrega en un bar una cinquantena de seguidors per parlar de les conseqüències de la crisi

El candidat del PSC a l'alcaldia de Mataró, Joan Antoni Baron, va voler congregar ahir en un bar del centre de la ciutat els seguidors que té a les xarxes socials. No es va col·lapsar per l'afluència massiva de gent, però una cinquantena d'amics –dels prop de 5.000 que manté a Facebook– el van acompanyar en un acte que també es podia seguir a través de les diferents xarxes socials. Unes eines que reivindica i que utilitza, “no només per parlar de política, sinó també per explicar la vida”. Envoltat de cares conegudes i a l'estil de Tinc una pregunta per a vostè, Baron va prometre parlar poc i escoltar molt, però va fer tot el contrari. Abans, però, va voler desmentir el que, segons ell, molta gent creu: no té cap negre que li escrigui els apunts del bloc, o els missatges i les respostes que diàriament apareixen al seu compte de Facebook i de Twitter.

Per trencar el gel, un dels seus amics va parlar de la necessitat de fomentar més l'emprenedoria. “Si no n'hi ha, no hi ha futur”, li va respondre el candidat. Sense perdre el fil, un altre va aprofitar per demanar al candidat sobre la principal preocupació dels mataronins: l'atur. “L'objectiu és posar els ous en molts cistells, perquè durant massa temps els teníem en un de sol i es va trencar”, va afirmar Baron, que va recordar que la ciutat ha passat per una doble crisi: la del tèxtil i l'actual. En aquest sentit, va manifestar que una de les prioritats del PSC amb vista a les municipals serà la reactivació econòmica i la creació de llocs de treball, que depenen, segons el cap de llista, de diversificar l'economia local i fer-la més competitiva, i de posar en solfa alguns motors econòmics com ara el comerç o el mar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.