Política

ENGRUNES

A Tarragona, cartells de Camps

Al barri de Torreforta de Tarragona van aparèixer uns cartells d'un candidat ben peculiar: Francisco Camps. Els cartells estaven penjats dels fanals del carrer Tortosa. A la imatge, el president del País Valencià amb l'eslògan centrados en ti. Encara no se sap com aquests cartells han aparegut penjats a la ciutat de Tarragona, però els veïns han quedat ben sorpresos de veure com Francisco Camps es presentava com a alcaldable de la seva ciutat.

Portabella s'ennuega en un míting

El candidat d'Unitat per Barcelona, Jordi Portabella, va patir un petit entrebanc en un míting a l'aire lliure al barri de Sant Andreu. El candidat republicà es va ennuegar amb una volva de plataner, que li produeix al·lèrgia. Portabella va reconèixer que era la segona vegada que li passava a la seva carrera política. “A la primera no vaig saber explicar que era una volva de plàtan”, va reconèixer.

Bromes entre CiU i la CUP

La caminada de CiU a Barcelona es va trobar amb integrants de la candidatura de la CUP, que repartien propaganda electoral als voltants del mercat provisional de Sant Antoni. Els independentistes van entregar un dels fulletons a Gerard Ardanuy, regidor convergent a l'Ajuntament de Barcelona, i que anava equipat amb una samarreta de CiU. “És per si t'ho repenses”, li van dir. El regidor també va convidar els de la CUP a canviar de partit i votar Xavier Trias.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.