Política

CiU de Lloret vol el vot per entendre's amb la Generalitat

Xavier Crespo va assegurar que l'oposició felicita el seu successor, Romà Codina, per la tasca feta com a regidor

Com que les pluges intenses van fer deslluir tants actes electorals de dissabte, ahir, CiU de Lloret va portar els potencials electors a l'aigua. L'acte central de la campanya, doncs, va consistir que les portes del parc aquàtic Water Worl s'obrissin per a tothom. I ho van encertar. Segons els responsables del parc, 4.400 persones van acudir a la cita i van passar una dia utilitzant gratuïtament les instal·lacions, van gaudir d'un esmorzar, també gratuït, i de concerts i espectacles infantils.

L'acte tenia com a títol Mulla't per Lloret i hi va haver més festa que no pas política, ja que les intervencions es van limitar a dues. En primer lloc, va parlar l'alcalde, Xavier Crespo, per presentar-hi el seu substitut com a cap de llista de CiU, Romà Codina. El candidat va ser clar i contundent quan va dir que en moments de crisi com la que passem, els governs municipals han de ser forts “i estar en sintonia amb les administracions superiors”, fent una clara al·lusió al govern de CiU de la Generalitat de Catalunya. I, per si no havia quedat prou clar, encara va reblar: “Ara que CiU governa la Generalitat, no podem deixar passar l'oportunitat que CiU també governi Lloret, i així, endegar plegats els projectes que necessita el municipi”. Més clar que l'aigua, i mai tant ben dit. Abans, Crespo, va voler deixar clar el seu orgull pel fet de ser substituït per Codina. “En plena campanya, des de l'oposició el feliciten”, va dir.

L'alcalde ha de fer de metge

En l'aglomeració que es va produir ahir en la jornada gratuïta en un parc aquàtic, no hi va mancar l'incident, més habitual en les grans aglomeracions en plena temporada turístics que no pas en un acte electoral. Resulta que un adolescent que gaudia de les instal·lacions es va empassar més aigua del compte. Immediatament, va ser tret fora de l'aigua, i Xavier Crespo que, a més, és metge de professió, s'hi va acostar de seguida per oferir els seus serveis professionals. Tot plegat va quedar en un ensurt. Sense dificultats, es va fer expulsar l'aigua al noi, que es va recuperar sense cap mena de problema i sense que la seva vida hagués perillat en cap moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.