Política

L'Audiència ordena jutjar a Mónica Oltra per desobediència a l'autoritat

Estima els recursos de la Fiscalia i l'Ajuntament de València contra l'arxivament decretat pel jutjat d'instrucció

Considera que el delicte no ha prescrit tal i com es va dictaminar el mes de març

La secció segona de l'Audiència de València ha estimat els recursos d'apel·lació presentats pel ministeri Fiscal i l'Ajuntament de València contra l'arxivament per prescripció acordat pel jutjat d'instrucció número 10 de València.

En la seua interlocutòria l'Audiència ordena al jutjat posar data al juí per una falta de desobediència lleu comesa presumptament per la diputada de Compromís, Mónica Oltra, durant els avalots al barri del Cabanyal el 6 d'abril de 2010.

En el text, el magistrat José Maria Tomás Tio considera que la falta de desobediència a l'autoritat no ha prescrit tal i com va dictaminar el jutge el passat 28 de març, motiu pel qual va ordenar l'arxivament de les actuacions.

Tomás i Tio deixa sense efecte la interlocutòria del passat mes de març, ordena continuar les diligències obertes contra Oltra en el juí de faltes de 279/2010 i ordena posar data al juí “per a depurar les possibles responsabilitats”. Contra aquesta decisió no cap recurs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.