Política

tarragonès

Els ajustos fan dimitir l'edil de CiU a Altafulla

El regidor, que també és metge, es mostra contrari a les retallades

L'únic regidor que CiU tenia a l'Ajuntament d'Altafulla, Joan Albert Spuch, ha decidit abandonar el seu càrrec en desacord amb les retallades sanitàries que està fent el seu partit.

Spuch, que va ser el cap de llista de la federació a les eleccions municipals del passat mes de maig i també a les del 2007, va anunciar aquesta decisió dissabte passat durant el ple municipal, i va argumentar que ho feia en “coherència” amb la seva posició personal en contra de les reduccions pressupostàries en el sector sanitari.

Spuch, de fet, és metge de professió, i està especialitzat en l'atenció domiciliària als pacients, un sector que, lamenta, està resultant afectat també pels ajustos del govern català. “Entenc que s'han de fer retallades, però no puc assumir que es facin en sanitat i educació. Seria una incoherència que els defensés”, va afirmar ahir.

L'edil de CiU, que era a l'oposició, serà substituït en els pròxims dies pel número dos de la federació a Altafulla, Pere Gomés.

Dissabte passat el ple del municipi també va aprovar per unanimitat una declaració en contra de les retallades a la sanitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.