Política

Política

El PP reforça Girona per a les generals amb Veray de segona

El candidat del PP a Girona, Enric Millo, que s'ha proposat recuperar el diputat que fa dues legislatures que no tenen, ha apostat fort per bastir una llista que posi fi a aquesta, com ell mateix va dir, “anomalia”. La veterana política Concepció Veray anirà en segon lloc, seguida de Manel Escobar, regidor i portaveu del PP a l'Ajuntament de Roses des de 1999, actualment regidor d'Economia i Hisenda. Els candidats al Senat són José Luis Montero, Jordi Farré i Júlia Sala.

Veray és regidora i portaveu del PP a l'Ajuntament de Girona des del 2003 i vicepresidenta del Consell Comarcal del Gironès des del juliol del 2011. Enric Millo, actual portaveu del PP al Parlament, ha assegurat que si surt anirà a Madrid. Amb tot, caldrà estar atent al que pot passar en el supòsit que Alícia Sánchez-Camacho sigui nomenada ministra. Aquest escenari podria representar el salt de Concepció Veray al Congrés dels Diputats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.