Política

El PSC acusa els populars d'haver marginat Girona

Àlex Sáez (PSC) afirma que mai s'ha invertit a Girona com amb els socialistes

El cap de llista dels socialistes gironins, Àlex Sáez, va respondre ahir a les declaracions del PP, que qüestionava les inversions de l'Estat a la demarcació, recordant que mai s'havia invertit tant en infraestructures a les comarques gironines com durant els governs de Rodríguez Zapatero. En aquest sentit, Sáez avisa que la política radial dels populars va suposar un “endarreriment insòlit per al territori”.

Representació

“Si per al PP obtenir un diputat a Girona és un objectiu prioritari, per als ciutadans i ciutadanes de les comarques gironines és un orgull que no tingui representació al Congrés”, va sentenciar Sáez. Pel líder del socialistes gironins, el PP té una idea radial de l'Estat i de les inversions que oblida completament els territoris perifèrics. Segurament per això, i segons Sáez, l'agenda oculta del PP no inclou les infraestructures a les comarques gironines. “El PP no era partidari del corredor del Mediterrani”, va afegir Àlex Sáez, i va destacar: “Ha estat el govern dels socialistes el que ha aconseguit el suport d'Europa.” Aquesta és la resposta del cap de llista del PSC per Girona, Àlex Sáez, a les declaracions del candidat popular, Enric Millo, durant la presentació, dilluns, de la seva llista a Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.