Política

Millo sobre la “deriva independentista” de Mas: “Que vigili no es converteixi en el capità del Costa Concòrdia”

El portaveu del PP al Parlament considera que la missió dels populars a Catalunya és “posar fre a la deriva independentista”

Recrimina a CiU que “abandoni la moderació i s'instal·li en el radicalisme”

El portaveu del PP al Parlament, Enric Millo, ha rebutjat de ple aquest dilluns la “deriva independentista” que ha agafat segons ha dit CiU després del congrés de CDC celebrat aquest cap de setmana en què s'ha apostat per treballar per fer del sobiranisme l'opció majoritari i per aconseguir un estat propi. Millo, en declaracions a Catalunya Ràdio, considera que la “independència” no és la solució que necessiten els catalans per sortir de la crisi i ha avisat Artur Mas que “vigili no es converteixi en el capità del Costa Concòrdia i que no acabem tots embarrancats”.

“Catalunya necessita estabilitat, unitat i buscar solucions per sortir de la crisi econòmica, no la independència”. Per això ha insistit que una de les missions del PP a Catalunya és “posar fre a la deriva independentista de Convergència que aposta per l'estat propi i que això pot acabar afectant als catalans que no el volen”. De fet, considera que pot generar “confrontació” entre els catalans i per això ha demanat a Mas que “posi ordre” dins del seu partit.

Millo també s'ha mostrat partidari de millor el pacte fiscal que Catalunya té en l'actualitat però ha recriminat a CiU que “abandoni la moderació i s'instal·li en el radicalisme”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.