Política

Alfred Bosch: “Aguirre sí que mereix ser xiulada”

El portaveu d'ERC al Congrés acusa a Esperanza Aguirre d'actuar com una “piròmana”

“Volem l'independència de Catalunya i que els nostres esportistes puguin desfilar sota bandera pròpia”, ha subratllat

El portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Congrés dels Diputats, Alfred Bosch, ha acusat a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, d'actuar com una “piròmana” arran de la seva petició de suspendre la final de la Copa del Rei per fer front a les protestes nacionalistes. Bosch ha apuntat que ella sí que mereix ser xiulada.

Així, el portaveu d'ERC al Congrés ha carregat contra la presidenta de la Comunitat de Madrid i contra les seves paraules, amb les que creu que busca només la “confrontació”, cosa que no cerquen els republicans catalans. “Nosaltres no hem donat suport a ninguna manifestació d'odi o de rancor cap als símbols ni cap a Espanya”, ha subratllat Bosch.

“Volem l'independència de Catalunya i que els nostres esportistes puguin desfilar sota bandera pròpia, però això no implica odiar a ningú. Al contrari, és una acció d'amor cap als nostres esportistes i clubs”, ha conclòs el portaveu republicà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.