Política

Més de 31.400 adherits al ‘Dóna la cara'

Els promotors de la campanya per l'estat català pretenen arribar als 50.000

Més de 31.400 persones s'havien adherit ahir a la campanya Dóna la cara per la independència que es canalitza a través del lloc web donalacara.cat. La iniciativa, promoguda per l'enginyer informàtic de Berga Albert Molina, consisteix a penjar en aquest lloc web fotografies de les persones que es declaren independentistes, identificades amb el nom, el cognom i la població.

El repte és arribar a les 50.000 persones que defensin públicament l'estat català. Per aconseguir-ho, els promotors, vinculats a l'Assemblea Nacional Catalana, organitzen jornades en diversos municipis per recollir més adhesions. Aquest cap de setmana hi ha hagut actes al Catllar, Taradell i Perafita. En els pròxims dies, estan programades trobades a Castellar del Vallès, Centelles, Palamós, Sant Celoni i Sant Quirze del Vallès.

Entre els participants en la campanya figuren l'expresident del Parlament Ernest Benach; els músics Lluís Llach, Francesc Ribera i Lluís Gavaldà; el sociòleg Salvador Cardús; l'actriu Anna Sahun, i els actors Quim Masferrer i Joel Joan, entre molts altres personatges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.