Política

El PPC no assistirà a l'ofrena floral de la Diada i estudia què fer amb l'acte de la Ciutadella

“No volem una agenda institucional de caire independentista i de confrontació i enfrontament, perquè això no representaria tot el poble”, assegura Camacho

La president dels populars catalans torna a demanar a Mas que no vagi a la manifestació de l'Onze de Setembre

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha avançat que el partit no assistirà a l'ofrena floral de la Diada i estudiarà què fer amb l'acte de la Ciutadella. “No volem una agenda institucional de caire independentista i de confrontació i enfrontament, perquè això no representaria tot el poble”, ha advertit. Sánchez-Camacho ha tornat a demanar al president de la Generalitat, Artur Mas, “responsabilitat i sentit comú”, i que propiciï un Onze de Setembre “d'unitat”, ja que es tracta, ha recordat, de la Diada de tots els catalans. La popular ha abonat el missatge de la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, que va alertar que l'independentisme de CiU allunya les inversions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.