Política

Joaquim Nadal demanarà, el desembre, tornar a la UdG

El futur de l'expresident del grup parlamentari del PSC i exalcalde de Girona, Joaquim Nadal, a curt termini això sí, serà tornar a la UdG, d'on és catedràtic. Ho va anunciar ahir a la seu de l'Agència Catalana de Notícies (ACN), a Barcelona. No sembla una decisió d'última hora, en tot cas, això sí, molt meditada i sempre dins el marc de múltiples variables a les quals juga normalment el veterà polític.

Per tant, Joaquim Nadal tornarà a ser professor de la UdG el 2013. Tal com va assegurar ell mateix a l'ACN, a finals de desembre reclamarà la reincorporació a la universitat. Això es farà quan deixi de pertànyer al Parlament com a membre de la diputació permanent, que romandrà activa fins que hi hagi nous electes. La incorporació serà per la seva condició de funcionari en excedència per serveis especials que manté.

Així, després d'anunciar que no es tornaria a presentar com a candidat per Girona, Nadal ha desvetllat finalment quin serà ara el seu futur professional més immediat, però en cap cas el polític. Ara mateix, Joaquim Nadal és el president de la federació del PSC de les comarques gironines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.