Política

POLÍTICA

Trobada independentista el 12 d'octubre al Montgrí

Convoquen l'acte diverses assemblees de l'ANC dels pobles del voltant sota el títol ‘Estelem el Montgrí'

Es penjaran estelades de més de 12 metres cadascuna a les parets del castell

Les seccions locals de diversos pobles empordanesos han convocat una trobada al massís del Montgrí que porta el nom d'Estelem el Montgrí, una acció que ja s'havia volgut fer el dia 1 de setembre i que es va haver de suspendre per raons de seguretat. L'acte reivindicatiu no es va poder celebrar al massís en la data assenyalada perquè l'alerta decretada pel perill d'incendis impedia poder accedir, fins i tot a peu a aquella zona. L'acte, que formava part de les marxes per la independència que van culminar per la Diada a Barcelona, es va acabar celebrant a Verges.

La convocatòria feta pel 12 d'octubre, una data que Viladamat decretarà dijous vinent molt probablement com a dia de treball perquè “no hi res a celebrar”, es manté ara amb la voluntat de convocar una jornada de reafirmació.

“Estem convençuts que el camí que s'ha traçat continua i que les passes han de ser consistents, que no hem de deixar de treballar i que volem seguir el magnífic exemple de l'ANC”, diu la convocatòria difosa per Facebook.

El castell quedarà engalanat amb almenys tres estelades d'uns 80 metres quadrats cadascuna –si no aconsegueixen la quarta, al costat de mar no n'hi hauria cap– en una acció prevista a primera hora del matí. Un cop “estelat” el Montgrí, proposen baixar fins a Santa Caterina per llegir el manifest de l'acte.

Posteriorment, es posarien en marxa les actuacions musicals diverses que precedirien el dinar popular.

Participen en l'esdeveniment les seccions de l'ANC de Torroella de Montgrí, l'Escala, Sant Pere Pescador, Ventalló, Viladamat, l'Armentera, la Bisbal i Verges.

LA XIFRA

80
metres quadrats.
Les estelades que es penjaran a les parets del castell del Montgrí superaran aquesta xifra.

Venen tiquets anticipats per al dinar popular

L'organització ha previst la venda anticipada de tiquets per al dinar del dia 12 en tres punts diferents fins al dia 9. A l'Escala se'n poden trobar al Logo l'Escala i la Gola del Llop; a Torroella de Montgrí en venen al bar La Sala i al Nafent; mentre que a Verges se'n troben a El Racó de les Labors. El preu del dinar és de 7 euros i inclou fideuada i pollastre. L'organització ha previst posar taules i cadires, i demana que es portin coberts, got, postres i begudes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.