Política

El PP obri expedient a Blasco

El secretari general de la formació, Serafín Castellano, confirma el seu relleu com a síndic del grup parlamentari

El secretari general del PPCV, Serafín Castellano, ha anunciat l'obertura d'un expedient informatiu al portaveu a les Corts, Rafael Blasco, després de la seua imputació en la causa que investiga la presumpta malversació de fons públics per a ajudes a la cooperació.

Castellano ha assenyalat que, en aplicació dels estatuts del partit, i tal com es fa en tots els casos, s'obrirà expedient informatiu a Blasco. Aquest tràmit també s'ha iniciat amb l'alcaldessa d'Alacant, Sonia Castedo, i el seu antecessor en el càrrec, Luis Díaz Alperi, imputats ahir pel TSJ pel cas Brugal.

El dirigent popular ha destacat que, “amb tota normalitat”, i com ja s'havia parlat, es procedirà a fer el canvi en la sindicatura del grup popular de les Corts i ha afegit que els òrgans del partit decidiran el canvi i “els temps” d'aquest relleu. Castellano ha reivindicat la presumpció d'innocència fins que els tribunals no diguen el contrari, i ha destacat que la imputació suposa un pas més en un procés que estava obert.

Segons la seua opinió, tant el partit com el mateix Blasco estan demostrant “col·laboració total” amb la justícia, perquè es resolguen totes aquestes qüestions al més prompte possible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.