Política

POLÍTICA

Strubell torna a encapçalar una llista de SI decidida en primàries

El diputat gironí de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Toni Strubell, tornarà a encapçalar la candidatura independentista a la demarcació. En la llista, configurada després d'un procés de primàries, la militància ha pogut escollir entre 35 candidats. El número dos de Strubell serà l'independent Pere Garriga, alcalde d'Arbúcies, que a mitjan setembre va adreçar una carta al president Mas en què li demanava que iniciés el procés de secessió de l'Estat espanyol. L'advocat Andreu Garriga, la historiadora Anna Tarrés (militant del PSAN) i la presidenta de Defensem l'Escola en Català, Mercè Escarrà, completen els cinc primers llocs de la candidatura.

Strubell va fer un breu discurs davant l'equip que ha participat en les primàries per donar inici a “l'última campanya d'unes eleccions autonòmiques a Catalunya”, i va destacar el fet diferencial d'unes sigles “que no depenen de cap banc”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.