Política

El Bloc d'Alaquàs presenta una moció per una gestió municipal transparent

Pretén col·laborar a millorar les formes i els procediments democràtics de l'Administració local

Per al Bloc - Els Verds d'Alaquàs, tota la informació relacionada amb la gestió pública ha d'estar exposada de manera ben visible, perquè puga ser fàcilment consultada per part d'aquell ciutadà que ho desitge. Així mateix cal evitar que siga el polític de torn el que decidisca sobre quina informació es mostra i quan es mostra.

Segons ha manifestat el portaveu del Bloc - Els Verds d'Alaquàs, els principis de transparència i regeneració són ara reivindicats per una societat que ha començat a mobilitzar-se per a exigir un canvi radical en la forma de fer i entendre la gestió del públic. S'ha creat aquest estat d'opinió per l'ús abusiu i poc transparent que s'ha fet de les institucions públiques per part d'algunes persones que han ostentats llocs de responsabilitat de gestió pública i s'ha pres consciència, a més, que el fàcil accés a la informació és la millor eina per a lluitar contra la corrupció.

Vicent Forment ha manifestat que “per a aconseguir la transparència en la gestió pública i fomentar la participació crítica i objectiva dels ciutadans en la vida política local, és fonamental el compromís del nostre Ajuntament per a facilitar l'accés a tota la informació municipal.”

Per aquests motius, des del Bloc - Els Verds d'Alaquàs presenta una moció per a garantir la transparència de la gestió municipal, aprofitant internet com a eina principal per a la seua consecució. Partint de la pàgina web oficial municipal, s'han d'utilitzar tots els canals que es tenen a l'abast (televisió, exposició pública, etc.) per a garantir al ciutadà el fàcil accés a la informació pública.

Segons Forment, aquesta moció, és una proposta mes d'una sèrie de propostes que des del Bloc - Els Verds fant amb l'objectiu d'acostar l'Ajuntament a la ciutadania.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.