Política

El PP d'Aldaia canvia la normativa per tal de multar el PSOE local

Els socialistes temen que l'alcaldessa aplique amb estretor legal un text sobre pancartes i cartells

Arran l'anunci de multa per part de la municipalitat aldaiera a l'agrupació socialista d'aquesta localitat, per penjar unes pancartes denuncia a la balconada de la seu política del grup de l'oposició, l'Ajuntament ha decidit pegar la canviada a la normativa existent i facilitar així la imposició d'una multa de 900 euros.

El passat 15 d'octubre, el PSPV d'Aldaia presentà per registre d'entrada, unes al·legacions a la sanció anunciada de 900 euros per penjar unes pancartes, tot i manifestant que l'ordenança mitjançant la qual es comunicava aquesta sanció, no afecta les activitats de propaganda dels partits polítics.

Dos dies després de presentades les al·legacions, l'alcaldessa canvia les regles del joc amb l'única objectius de fer callar les veus discordants i la tasca de l'oposició municipal.

Mentre en la redacció originat de l'article mitjançant el qual s'anunciava la multa, no es feia menció a cap qüestió política, en el redactat final aprovat per la majoria absoluta del PP al consistori, s'entén per publicitat “tota acció encaminada a atreure al públic i a difondre el coneixement de l'existència d'activitats socials, polítiques, religioses, sindicals, culturals, professionals, esportives, econòmiques o de productes o serveis que s'oferisquen al consum”.

Per als socialistes d'Aldaia aquesta canviada deixa clar que Carmen Jàvega tindrà poders per decidir si autoritza els partits polítics a fer propaganda, la qual cosa suposa una autèntica tornada als temps no democràtics.

Ací mane jo!

Pere Rossell

L'alcaldessa d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta deu pensar que quan més destarifada siga una norma, millor palesa el seu poder i la seua autoritat. Ja que la van descavalcar de ser presidenta de la Mancomunitat per deixar-la en el més absolut dels oblits a la cambra que remena Alfonso Rus i que tendeix a la desaparició, la Jávega vol fer batalla al seu territori.

Segurament ha pensat que si Wert pot dir barbaritats, Gallardón pot saltar-se a la torera la seua pròpia imatge de "progre" i Català pot desmuntar el sistema educatiu valencià en dues plomades maldestres, ella pot redactar el que li plaga a destra i a sinistra (més a destra que a sinistra) de hui per demà.

I així ho ha fet perquè, l'objectiu no és aplicar una norma que abrace el seny i la cordura, sinó perseguir els adversaris polítics ja que en el seu imaginari personal, no es tracta d'adversaris sinó d'enemics. Arribarà un dia, no massa llunyà que la truita tombarà i els aldaiers de bé, assistiran al més senzill dels exercicis democràtics: la participació popular en la cosa pública. Ho veurem; no tardarem a veure-ho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.