Política

política

CiU torna a carregar contra l'IBI en el ple del pressupost de Tossa

L'alcaldessa, Gisela Saladich, creu que se'ls acaben els arguments de crítica

L'Ajuntament de Tossa va aprovar ahir el pressupost del 2013 amb els vots a favor del govern de TU i PSC i els contraris de CiU, que manté que hi ha una “política d'augment sostingut de la despesa que desmenteix les promeses d'austeritat” de l'equip de govern. Segons CiU, el pressupost és contrari a la línia de reducció d'aquesta despesa i del dèficit públic. CiU considera “desfermada” la política de despesa i troba “insignificant” la reducció de la partida de personal. A més, també manté que el pressupost supera el límit màxim de despesa autoritzat pel govern i que es basa en “l'arxidenunciat” increment de l'IBI. Imma Colom també va considerar totalment insuficient la inversió en turisme (100.000 euros) i en comerç (6.000).

L'alcaldessa, Gisela Saladich, va rebatre les acusacions de CiU, i creu que simplement el grup de l'oposició no trobava prou arguments per oposar-se a un pressupost “molt ben fet”. “Han criticat l'IBI, com sempre, i que aquest any hi hagi inversions, mentre que l'any passat criticaven que no n'hi havia”, va dir Saladich.

D'altra banda, el grup de CiU va demanar, en el torn de precs i preguntes, que es faci alguna actuació per solucionar el risc d'esllavissades que té el geriàtric, un tema que, segons Imma Colom, és urgent solucionar. Saladich li va retreure que hagués esperat al ple per fer la petició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.