Política

Camacho adverteix que és “incompatible” un millor finançament per a Catalunya amb “trencar amb Espanya”

La líder popular demana a Mas que “torni al sentit comú, al consens i a la legalitat”

Afirma que estem pitjors que abans de les eleccions” perquè el govern es preocupa “només per la consulta independentista” i no per “sortir de al crisi”

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, ha advertit aquest dimecres que és incompatible que Mas “pretengui tenir un millor finançament a Catalunya” i al mateix temps intentar “trencar amb Espanya”. La popular, de visita a Madrid, ha instat el president català a tornar al “sentit comú, al consens i a la legalitat”. Segons ella, ha de fer cas a “allò que volen els catalans”, que és “un millor finançament i no una ruptura” amb l'Estat espanyol.

Sortint del discurs que aquest dimecres Rajoy ha pronunciat davant dels membres del seu partit, Camacho ha afirmat que el president espanyol “ha estat molt clar: Només hi podrà haver una millora del finançament autonòmic dins de la legalitat i del marc de consens i diàleg entre totes les comunitats autònomes”.

Preguntada pels primers 100 dies de la segona legislatura de Mas, Camacho ha afirmat que “Catalunya està pitjor que abans de les eleccions” perquè, segons ella, el govern es preocupa “només per la consulta independentista” i no per “sortir de al crisi”.

Malgrat ha dit que no ha pogut escoltar el discurs de Mas arran de la seva agenda a Madrid, la líder del PPC ha afirmat que Mas “està en una cruïlla molt perillosa amb uns socis de govern que no li permeten aprovar pressupostos”, mentre segons ella Catalunya “té més atur, més pobresa i més inestabilitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.