Política

ERC avisa el PP que pot acabar a l'Haia per la guerra bruta

Bosch retreu la poca “intel·ligència” de l'Estat davant el procés sobiranista

Montoro nega pràctiques il·legals

De tant tibar la corda i de posar pals a les rodes al procés sobiranista català, el govern del PP es pot trobar un dia assegut al banc del Tribunal dels Drets Humans de l'Haia. Així de contundent es va mostrar ahir el portaveu d'ERC, Alfred Bosch, en una interpel·lació plantejada al ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, davant el qual plantejava el setge constat de l'executiu espanyol al català amb la utilització de “les cloaques” de l'Estat per practicar la guerra bruta i desqualificar “no ja les persones, sinó les idees que representen”. “La seva intel·ligència ens desborda”, ironitzava el republicà al·ludint als mètodes gens ortodoxos que atribueix al govern espanyol i la seva incapacitat per al diàleg.

El ministre d'Hisenda va carregar amb duresa contra el republicà, de qui va assegurar que “no havia entès” el que li plantejava assegurant que si a algú li falta intel·ligència és a ell, com a portaveu d'ERC, “per no explicar-se amb claredat” sobre el procés sobiranista i les seves conseqüències en lloc de centrar-se en una guerra bruta que l'Estat en cap cas no admet que es practiqui. També visiblement ofès, Bosch li va replicar que “amb tots els respectes, nosaltres aquí parlarem del que ens doni la republicana gana”.

LA FRASE

Vostès vagin fent guerra bruta, que poden acabar al banc dels acusats del tribunal de l'Haia
Alfred Bosch
portaveu d'erc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.