Política

Fabra: ‘Analitzarem la situació de Such i Martínez'

El president de la Generalitat evita un pronunciament contundent sobre l'obertura de juí oral contra les exconselleres de Turisme per prevaricació en la concessió del pavelló de Fitur

El president de la Generalitat valenciana i del PPCV, Alberto Fabra, ha afirmat aquest dimarts que tant el partit com el Consell analitzaran la situació i si s'adopten mesures en relació amb les exconselleres de Turisme i diputades Milagrosa Martínez i Angélica Such, després que el magistrat instructor del cas Gürtel en el TSJ valencià haja acordat obrir juí oral contra elles per presumpta prevaricació en les adjudicacions a Orange Market S.L. del pavelló autonòmic en la fira Fitur entre els anys 2005 a 2009. José Ceres ha deixat fora del procés l'exvicepresident, Vicente Rambla, per “feblesa” dels indicis.

Fabra ha respost als periodistes amb un concís “ho estem analitzant”. Fabra ha manifestat en diverses ocasions que la línia roja per a ser expulsat del grup parlamentari és l'obertura de juí oral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.