Política

VILABLAREIX

Unanimitat en el suport al pacte pel dret a decidir

Els tres grups municipals a l'Ajuntament de Vilablareix –ERC, que governa amb 7 regidors d'11, i CiU i el PSC, a l'oposició– van presentar i aprovar, en el ple d'ahir al vespre, una moció d'adhesió al Pacte Nacional pel Dret a Decidir, una cimera nascuda al Parlament el 26 de juny i que promou la participació de la societat civil en el procés cap a una consulta sobre el futur del país. Els onze regidors de Vilablareix van donar suport al text.

L'alcalde de Vilablareix, David Mascort (ERC), va destacar l'afinitat dels grups en el debat sobre el futur del país. “Fins ara, tots els grups hem estat d'acord a favor del dret a decidir. I després que cadascú decideixi el que vulgui”, va assenyalar Mascort en el ple d'ahir. Els portaveus de CiU, Josep Aurich, i del PSC, Josep Garcia, no van presentar-hi cap objecció. Un dels fragments del text aprovat ahir per unanimitat i que l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) envia als municipis adherits a l'entitat diu: “El dret a decidir és un objectiu de país i, com a tal, ha de buscar el compromís i la coresponsabibilitat de tots els agents per tal que se'l facin seu i impulsin l'expressió democràtica de tots els catalans i catalanes el dia que se celebri la consulta.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.