Política

Compromís per Paterna exigeix explicacions sobre l'exhibició feixista del candidat a presidir NNGG

La formació demana a l'alcalde que reprove aquest comportament antidemocràtic

El portaveu municipal de Compromís a Paterna, Juanma Ramón, considera que “l'alcalde ha de donar explicacions sobre la foto apareguda en els mitjans de comunicació valencians de qui s'autoanomena candidat a presidir Nuevas Generaciones a Paterna”.

Es tracta d'una imatge on aquesta persona exhibeix un gest deliberadament feixista, on queda clar el desafiament a les reaccions que el mateix PP ha iniciat davant d'altres casos semblants durant els últims dies.

Per a Compromís per Paterna, “l'alcalde i president del PP local no hauria de consentir que una persona que pretén presidir NNGG puga tindre aquesta ideologia i fer apologia de les idees més ràncies i feixistes que haurien de quedar fora del partit”.

Per això el grup polític denunciant espera una reacció adequada del Partit Popular de Paterna. I que Lorenzo Agustí i el PP local prenguen les mesures que siguen necessàries per a tallar aquest comportament antidemocràtic.

Es dóna la circumstància que aquesta persona, vinculada públicament amb el PP de Paterna, ha donat a conéixer les seues intencions mitjançant les xarxes socials on no ha dubtat a publicar la seua imatge al costat del logotip del PP i el braç enlaire. Ara és el torn de Lorenzo Agustí per a decidir si vol una persona així com a president de les NNGG de Paterna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.